Hirdetés

hintaagy.lap.hu / Fa hintaágy

Fa hintaágy

Webáruházunkban megtalálható mindenféle rönkbútor, amire Önnek szüksége lehet. Hintaágy nádtetővel az eső és napsütés ellen. Beázásmentes. Berendezheti udvarát sörpaddal, gyerek játszó várral vagy akármivel, ami rönkfából készül, hiszen egyedi bútorok kivitelezésére is lehetősége van. Legyen bármilyen extrém ötlete, mi megvalósítjuk.

Bezsoker Kft. akác hintaágyak.

Rönkbútor készítő cégünket 2005 év folyamán alapítottuk, csapatunkat fiatal, tapasztalt kollégák alkotják. Tevékenységi körünkbe tartozik a kemény- vagy fenyő fából kerti bútor készítés. Ezek formája és minősége kielégíti a legigényesebb ügyfeleink elvárásait is.

A rönkfából készült hintaágyak igen nagy stabilitásúak. Mindenféle környezetbe beilleszthetőek, használhatóek kertben, vagy teraszon egyaránt.

Békési Faiskola - made by nature. A kertészeti árudánk 1992-ben kezdte működését Békésen.

Kör-Pár Kft, kertberendezés és uszodatechnika, Budapest.

Mérete: 190 cm széles beülő Színe: Oregoni fenyő Anyaga: fenyőfa Garancia: 2 év

Bemutatókertünk a hét minden napján 8:00-tól 18:00 óráig látogatható, de előzetes megbeszélés alapján ettől eltérő időpontban is állunk vevőink rendelkezésére.

Hintaágy nádtetővel. Alapterület: 190 cm x 250 cm. Ülőke: 180 cm. Magasság: 220 cm.

Cégünk egy 12 éve működő családi vállalkozás. Fő tevékenységi körünket az építőiparban kezdtük faipari munkákkal, később kiterjesztettük fafeldolgozásra, fakereskedelemre. Minőségi rönkbútorokat gyártunk megfizethető áron. Tehát gyártóként kedvező árakat tudunk biztosítani! Továbbá készítünk akác szélezetlen deszkákat, akác háncsolt oszlopokat és akác karókat. Mindezt akár egyedi méretekben is.

Jó a kertben - gyerekbarát kerti játszóterek, játszótéri hintaágyak.

Fafaragó és játék készítő, Tarján.

Elérhető áron kínálok Önöknek magas esztétikai élményt és maximális kényelmet nyújtó kül- és beltéri csomoros nyár bútorokat.

Minden munkám egyedi és kézzel készített. Az alapanyagok feldolgozásánál, a fa előkészítésénél lényeges szempont a természetesség megőrzése és a fa eredeti alakjának megtartása, felhasználása. A farönkök alakja, formája alapvetően meghatározza a készülő szék, hintaágy, trófea alátét vagy játszótér majdani kinézetét és egyedi stílussal és hangulattal ruházza fel a kész terméket, így adva még egyedibb megjelenést az általam készített fafaragásoknak.

Termékeink természetes alapanyagból készülnek, mely alapanyagot egészséges fenyőerdőkből termelik ki.

Hirdetés
Meghatározás:

A fából (többnyire akácból, fenyőből vagy rönkfából) készült hintaágyak között találhatjuk a legnagyobb választékot, ami nem véletlen, hiszen ezek a termékek a legnépszerűbbek, legmutatósabbak.

A fából (többnyire akácból, fenyőből vagy rönkfából) készült hintaágyak között találhatjuk a legnagyobb választékot, ami nem véletlen, hiszen ezek a termékek a legnépszerűbbek, legmutatósabbak.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fa hintaágy
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés