Hirdetés

hintaagy.lap.hu / Hintaágy párnák, matracok, tartozékok

Hintaágy párnák, matracok, tartozékok

Három személyes hintaágyhoz való hintapárna csomag, amely tartalmaz egy ülő-, egy hátpárnát, egy hintatetőt, és két kispárnát. Többféle szinválasztékban kináljuk. Mérete: 162x52 cm.

130 cm-től, hintaágy párna az Auchan ajánlatában.

A kertbarát babzsákrajongók álma. A kerti hintaágyak legnagyobb problémája a rossz minőségű, ki tudja milyen darált szivaccsal töltött párna, ami fél éven belül szétszakad, szétesik. Babzsák hintaágy párnánk ülőfelülete a Babylon kanapéhoz hasonlatosan két részre van osztva. Precíz kivitelezés és strapabíróság jellemzi.

Párnáink töltete minden esetben 100% poliészter, amely a gyártás során egy hő rögzítési folyamaton esik át, ezáltal egy hosszú élettartamú és kiváló minőségű töltetet kapunk. Házilag és iparilag egyaránt 40⁰C-on csomósodás mentesen moshatók. A webshopban szereplő kínálatunk nem teljes! Különféle termékek gyártását is vállaljuk, pl. pollyrattan párna, hintaágy tető huzat.

Párnaválaszték Lux és Exclusive hintaágyakhoz.

Hintaágy párnák lapszivaccsal és habszivaccsal. Hasznos Holmik Boltja webáruház termékei.

170 cm-es hintaágy garnitúra, 6 cm vastag, többféle mintás.

Darálthabos és lapszivacsos párnázatok hintaágyakhoz.

Olivás vásznunk egyedi mintája szinte mindenhez passzol.

Közel 10 éve nyitottuk meg akkor még 25 m2-es szaküzletünket, melyben főtevékenységként lakástextillel és szivaccsal foglalkoztunk. Ma már háromszor ekkora alapterületen,ugyanekkora választék bővüléssel várjuk kedves vevőinket. Üzletünk Vác belvárosában, a 2-es út mellett található.

Praktiker webshop hintaágy párnái.

Darálthabos és lapszivacsos hintaágy párnák széles választéka sokféle színben.

A Gitter Fémipari és Kereskedelmi Betéti Társaság 1998 óta végzi tevékenységét. A cégünk által előállított termékek a következők: - Az építőiparban használatos rácsos konténer, gitterbox, framipalette és rácsláda - Kartámaszrugó - Kórházi ágybetét, hintaágy betétrács - Korlátok - Speciális virágos kocsik - Kerítések - Konveroly pályák alapjául szolgáló hálók, melyet autógyárak hasznosíthatnak.

Hirdetés
Meghatározás:

Ha már van hintaágy vázad, esetleg cserére szorul a párna és matrac, akkor ez a linkdoboz neked készült. Hintaágy párnák, matracok és egyéb tartozékok.

Ha már van hintaágy vázad, esetleg cserére szorul a párna és matrac, akkor ez a linkdoboz neked készült. Hintaágy párnák, matracok és egyéb tartozékok.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hintaágy párnák, matracok, tartozékok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés